Crowdfunding

Hey jij daar… We hebben jouw hulp nodig!

Help jij ons mee een verschil te maken voor vele kinderen en hun ouders?

We zullen ons kort even voorstellen: Wij zijn vzw Kwispelhelden en ons doel is kinderen met een beperking of aandoening te ondersteunen door hen te koppelen aan een “Kwispelheld”.

Kwispelhelden zijn honden die door ons opgeleid worden volgens de noden van het kind. Na een gepersonaliseerde en individuele training plaatsen wij de hond definitief en gratis bij het kind (gezin).

Wij willen hiermee de kinderen meer zelfvertrouwen geven, zelfstandiger laten functioneren en de ouders ontlasten bij de dagelijkse activiteiten. Elke minderjarige die problemen ondervindt in het dagelijks functioneren door gelijk welke aandoening of beperking kan in aanmerking komen voor een Kwispelheld. Dit kan een motorische beperking zijn, maar ook autisme, ADHD, eetstoornissen, epilepsie, …

Veel van onze kinderen die reeds een aanvraag indienden zitten vol ongeduld te wachten op hun Kwispelheld. Jullie kunnen ervoor zorgen dat ze sneller hun vriend kunnen verwelkomen!

Onze Kwispelhelden aankopen, verzorgen en opleiden kost handenvol geld. Hoe meer we inzamelen hoe meer honden we kunnen aankopen en opleiden.

Heb je een liefde voor dieren? Tover je graag een lach op het gezicht van een kind? Of heb je gewoon het hart op de juiste plaats?

Help ons vzw Kwispelhelden groot te maken en ons doel te bereiken!

Dankzij het Streekfonds Oost-Vlaanderen kunnen wij maar liefst 10.000 euro inzamelen. Hiervoor hebben wij jullie hulp nodig! Wij moeten er zelf in slagen om 5.000 euro in te zamelen waarna het streekfonds dit bedrag zal verdubbelen.

Kunnen we op jullie steun rekenen?

Voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest (en dus een belastingvermindering) van 45%. Je gift ‘kost’ je uiteindelijk maar 22 euro. Een hart voor Scheldevallei (Streekfonds Oost-Vlaanderen) verdubbelt dit bedrag tot 80 euro! Van een sociale investering gesproken!

Geef een reactie